Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Bağcılar belediyesinden deprem bölgelerine mobil şarj desteği

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından teyakkuza geçen Bağcılar Belediyesi, yemek dağıtımından mescit kurmaya kadar her türlü ihtiyaca yönelik hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in talimatıyla belediye personeli olan bilişim uzmanlarınca bölgeye mobil şarj istasyonu kuruldu.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILIYOR

Bir yönetici ve 2 teknik personelin görevli olduğu mobil şarj istasyonları, ilk aşamada Malatya ve Adıyaman’da hizmete sokuldu. İstasyonlar, 24 saat boyunca hem depremzedelere hem de bölgede görevli kamu ve sivil toplum kuruluşu çalışanlarına hizmet veriyor. İletişimin en önemli gereksinim olduğu bölgede mobil şarj istasyonları önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Yoğunluğun yaşandığı istasyonda vatandaşlar, kendilerine sunulan bu hizmetten dolayı yetkililere teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183