Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Bağcılar belediyesi çölyak hastalarının yanında

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla Bağcılar Belediyesi ile Avrupa Yakası Çölyak Derneği işbirliğiyle özel bir etkinlik düzenlendi. Bu kapsamda ilçede yaşayan çölyak hastaları ve aileleri Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda ağırlandı. Yaşadıkları problemleri ve isteklerini dile getiren çölyak hastaları desteklerinden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

3 AYDA BİR GIDA PAKETİ GÖNDERİYORUZ

Bağcılar Belediyesi olarak sosyal yönü kuvvetli bir belediye olduklarını söyleyen Özdemir, “Bağcılar Belediyesi olarak özellikle çölyak hastalarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizlere müracaat eden ailelerimize 3 ayda bir olmak üzere gıda paketlerimizi gönderiyoruz. Önemli bir ihtiyacın görülmesi adına adımlar atıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183