Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can

Bu haber kez okundu.

Aygün ve Gönenç komşularını ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlerine 1 aydan daha az bir süre kaldı. Siyasiler, saha çalışmalarına son hızlarını vererek devam ediyor. 21 mahallesi olan Küçükçekmece’de saha çalışmalarını yürüten CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Adayları Gökhan Aygün ile Bahadır Gönenç, vatandaş ve esnafla her platformda bir araya geliyorlar. Gültepe Mahallesi’nde doğup büyüyen meclis üyesi adayları Gökhan Aygün ile Bahadır Gönenç, komşularından destek istediler.

ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi adayları 21 mahallede eş zamanlı olarak esnaf ziyareti düzenlediler. Gültepe Mahallesi’nde Bağlar Caddesi esnafını ziyaret eden Gökhan Aygün ve Bahadır Gönenç, esnafların şikâyet, talep ve önerilerini dinleyip not aldılar.

AYGÜN: ESNAFIMIZIN GÖRÜŞLERİ ÇOK KIYMETLİ

Gökhan Aygün, yaptığı açıklamada, "Küçükçekmece'de daha yaşanabilir, daha adil bir kent için mücadele ediyoruz. Esnafımızın görüşleri bizim için çok kıymetli. Onların taleplerini anlamak ve çözüm üretmek, bizim için öncelikli" dedi.

GÖNENÇ: GÜÇLÜ BİR KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN

Bahadır Gönenç ise, "Gültepe Mahallesi'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek adına projelerimizi hayata geçireceğiz. Halkımızla birlikte güçlü bir Küçükçekmece için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Esnaf gezisi sırasında mahalle sakinleri, Gökhan Aygün ve Bahadır Gönenç'e yönelik sorularını sorma ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldu. Adaylar, halkın ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımlarıyla olumlu bir izlenim bıraktılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183