Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Avcılar Hospital artık üniversite hastanesi

Sağlık sektöründe uzman hekimler ve son teknolojik tedavileri barındıran Avcılar Hospital yeni bir işbirliğine imza attı. Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik ve Başhekim Prof. Dr. Fetin Rüştü Yıldız önderliğinde Avcılar Hospital, Haliç Üniversitesi ile yaptığı işbirliği çerçevesinde üniversite hastanesi olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

“HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”                          

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Avcılar Hospital hastanemiz 24’üncü yılına girdi. ‘Bir gün üniversite hastanesi oluruz’ diye hayaller kuruyorduk. Profesörümüz ve Başhekimimizin emeği ile hayallerimizi gerçekleştirdik. Tabelamızı da 3 gün önce astık. Bu grubun gerçekten elleri taşın altına değil de bedenleri taşın altındaydı.” ifadelerini kullandı.

“ÖNCE NİTELİĞİNİ SONRA NİCELİĞİNİ ARTIRACAK”

Avcılar Hospital’ın üniversite hastanesi olması ile ilgili detayları Başhekim Prof. Dr. Fetin Rüştü Yıldız paylaştı. Yıldız, “Avcılar Hospital’ı ‘daha ileri bir seviyeye nasıl taşıyabiliriz’ diye yaklaşık bir buçuk yıl önce çalışmaya başladık.  Eski bakanımız Mehmet Müezzinoğlu önderliğinde ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Recep Tetik ve diğer çalışma arkadaşlarımızla beraber üniversite hastanesi olmamızın bize sağlayacağı ve bölgemize sağlayacağı katkıların çok büyük olduğunun bilincindeydik.  Bu motivasyonla çalışmaya başlayarak kısa bir süre önce hedefimize ulaştık.  Ama tabii ki bu birinci hedefimiz. Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak tabelamızı astık. Bu bize ciddi bir katkı sağlayacak. Hem Haliç Üniversitesi’nin hem de Avcılar Hospital’ın güçlerini birleştirmesi ile verilen sağlık hizmetini önce niteliğini sonra niceliğini arttıracak. İyi Hizmet sunmak için çok çabalayacağız. Hastanemiz 203 yatağa ulaştı, her türlü onkolojik cerrahinin yapılabildiği ve her alanda uzman hekim arkadaşlarımızın bulunduğu hastane haline geldik. Bundan sonraki hedefimiz bu hizmeti daha yüksek alanlara taşımak. Hedeflerimize ulaşmak için büyük bir gayretle çalışacağız.”ifadelerini kullandı. SÜLEYMAN ÇAY / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183