Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

‘Atom Karınca’ isminin hakkını veriyor

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine iki haftadan daha az bir süre kaldı. Hem saha hem de salon programlarına katılan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, seçim bölgesindeki ilçeleri tek tek gezerek, partisinin iktidar hedeflerini anlatıyor.

ATOM KARINCA” 3. BÖLGEDE SAHADA

14 Mayıs seçimlerine günler kala partilerin ve adayların programları da yoğunlaştı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı İstanbul’da bazı adaylar çalışmalarıyla öne çıkıyor. Hâlihazırda CHP İstanbul milletvekili de olan Karabat, sahada kesintisizce sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Neredeyse 20 saate yaklaşan program ve çalışmalarıyla dikkat çeken Karabat “Atom Karınca” lakabının hakkını fazlasıyla veriyor.

BİR GÜNDE BİRDEN FAZLA İLÇEYE ZİYARET

2 Mayıs’ta Güngören saha programına katılan Karabat dün de 1 Mayıs programına katıldı. “Alınteriyle, mücadelesiyle yaşama değer değer katan tüm emekçilere selam olsun.” diyen Karabat, aynı gün Esenyurt’ta gençlik buluşmasına katıldı. Burada gençlere hitap eden Karabat, Millet İttifakı iktidarında partisinin gençlere dönük projelerini anlattı. Her gün 3. bölgedeki bir ilçede çalışmalarını yoğunlaştıran Karabat, zaman zaman aynı gün içinde birden fazla ilçedeki CHP programlarına katılıyor.

Serkan Horuz - KENT YAŞAM GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183