Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Atatürk Mahallesi'nde vatandaşlar okul önünde hız kesici olmasını istiyor

Atatürk mahallesi sakinlerinden Hasan Ateş,Mahallemiz asfalt oldu belediyemize teşekkür ediyoruz. Yalnız Kazımkarabekir ilkokuluna öğrencilerin gidiş gelişi sıkıntı araçlar hızlı geçiyor. Belediyeden isteyimiz okul kısmına karşılıklı olarak hatta üç yol ağzına hız kesici koymalarıdır. Yarın burada bir kaza olursa araçlar çocuklara çarparsa sorumlusu kim olacaktır. Bu konuda sayın valimizden hız kesici konulması için talimat vermesini istiyoruz. Çocuklarımız trafik kazasına kurban gitmesin. Çünkü bu yolda yaya geçidi yok, hız kesici yok, tabela yok, ünlü un mamullerinin önü aynı

Enginlan köyü yol ayrımı yine hız kesici yok”dedi.

Diğer mahalle sakinleri de inşallah sayın valim bu konuya el atar belediyede birkaç yetkiliye söyledik on gündür bir şey yapmadılar.”şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183