Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’in ulaşım sorunları çözüme kavuşuyor

Toplantıya, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, Ulaşım Koordinasyon Müdürü Zerrin Alvan, Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Elif Zeynep Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ile muhtarlar katıldı.Mahallelerin ulaşım sorunları hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Ataşehir’in ulaşım sorunlarını çözüme ulaştırmak için gerekli çalışmaları İBB yetkilileriyle birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Mahalle muhtarlarının talep ve görüşleri, İBB yetkilileri tarafından dikkatle dinlendi ve çözüme kavuşturulmak üzere gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

İHTİYACA YÖNELİK ÇÖZÜMLER

Ataşehir ilçesi ulaşım sorunları ve çözüm önerileri değerlendirme toplantısında; mahalleler arasında bütünsel ulaşımı sağlayacak toplu taşıma hatlarının yeniden düzenlenmesi, bisiklet yolları, elektrikli ulaşım sistemleri, ulaşım türleri arası entegrasyon, devam eden metro projeleri, trafik sıkışıklığının önüne geçilecek düzenlemelerinin yapılması gibi konular ele alındı. Ataşehir Belediyesi tarafından İBB yetkililerine acil çözüme kavuşturulması için iletilen 22 talep ise bir sunum eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı.

“TOPLU TAŞIMA” TOPLANTISI YAPILDI

Bir diğer toplantı ise İETT Genel Müdürlüğü yetkilileri ile Ataşehir Belediyesi yetkilileri arasında gerçekleştirildi. Bir araya gelen ekipler ilçenin ulaşımıyla ilgili durumu masaya yatırdı. Toplantıda ilçenin mevcut ulaşım durumundan, vatandaşların ihtiyaçlarına kadar çeşitli konular üzerinde neler yapılabileceği hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda interaktif bir sunum da yapılarak mevcut İETT hatları hakkında bilgi verildi. İETT heyeti, toplantıda ilçeyle ilgili ulaşım taleplerini de dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183