Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de dayanışma sosyal marketlerle büyüyor

Ataşehir Belediyesi 2021 yılı içerisinde hizmete açtığı iki sosyal marketin ardından üçüncü şubesini Küçükbakkalköy Mahallesi’nde faaliyete açtı.  İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi yurttaşların gıda, giyim ve temizlik malzemesi gibi çok sayıda temel ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladığı sosyal marketlerin yeni şubesinde de Sosyal Kart geçerli olacak. Ataşehir Belediyesi Sosyal Kartlara yüklediği puanlarla dar gelirli ailelerin sosyal marketlerden alışveriş yapmasını sağlıyor.  Halen 3 bin 500 Ataşehirli aileye hizmet veren sosyal marketlere dernek, firma ve bireyler sponsor ya da bağışçı olabiliyor.

“YEREL YÖNETİMLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Kısa sürede üçüncü sosyal marketi de ilçemize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Toplumsal dayanışma açısından büyük bir sınavdan geçtiğimiz bugünlerde yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor. Bizler de bunun sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyoruz. Yurttaşlarımız marketlerimizden sosyal kartları ile temel ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlayabiliyor. Emeği için tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizimle dayanışma gösteren Ataşehirlilere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Kocasinan Caddesi Evlice Sokak No:1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183