Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ataşehir depremzede öğrencilere destek

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 yerel meydana gelen ve 10 bölgedeki yıkımlara neden olan deprem felaketi sonrasında tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. Ataşehir Belediyesi sürdürdüğü destek çalışmalarına eğitim desteğini de ekleyerek depremzede yurttaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarını devam ettiren Ataşehir Belediyesi, desteklerine bir yenisini ekledi. Deprem felaketinden etkilenerek Ataşehir’e gelen depremzede öğrencilere yönelik eğitim desteği çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda üniversite ve liseye hazırlanan öğrenciler Ataşehir Belediyesi’nin Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Neşet Ertaş Kültürevi ile Ataevleri’nde ders destek programlarından ve eğitimlerinden faydalanabilecek.

Uzman eğitmenler tarafından verilecek LGS ile YKS Eğitim Programlarından yararlanmak isteyen afetzede öğrenciler aşağıda belirtilen telefon numaralarını arayıp, detaylı bilgi alarak kayıt yaptırabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183