Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Ataşehir'de oyuncak yapım atöyesi

Bu atölyelerden biri de Monheim Tasarım Okulu bünyesinde açılan “Oyuncak Yapımı Atölyesi”. Eğitmenler eşliğinde, Ataşehir’de ikamet eden 5 - 9 yaş arasındaki çocuklar günlük hayatta kullanılan malzemeleri hayal güçleri ile birleştirerek kendi oyuncaklarını tasarladılar.

EL BECERİLERİNİ SERGİLEDİLER

El becerilerini geliştiren ve bir şeyler üretmenin mutluluğunu deneyimleyen çocuklar atölye çalışmalarında tasarladıkları oyuncakları Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde sergilediler. Ailelerinin de eşlik ettiği sergide çocuklar bir arada olmanın heyecanını yaşayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Oyuncak Yapımı Atölyesi’ne kayıtlar devam ediyor. Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’ne başvuruda bulunabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183