Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Arısoy: Gençlerin beğenisi bizim için önemli

Zeytinburnu Belediyesi tarafından gençlere yeni fırsatlar sunma hedefiyle Belgrad Kapı Sosyal Tesisleri içersinde 630 metrakarelik alanda kruulan Kaykay Park'ı hizmete açtı. İçerisinde  6 adet kaykay rampası bulunan alanın açılışı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte konuşan Arısoy,  Zeytinburnu'na spor alanları kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, "Bu parkı gençlerimiz çok istedi diye, vakit geçirebilicegi yerleri olsun diye açtık.Açtıgımız parkı gençler çok beğendi. Onların beğenisi bizim için önemli." dedi.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE BU TARZ ÇALIŞMALAR GÖRMEK İSTİYORUZ"

5 senedir yıldır kaydığını söyleyen 22 yaşındaki Alperen Çataksu, "Çok uzun çabalar  sonucunda bu seviyeye gelebildim. Çok çalıştım. Park oldukça güzel olmuş. Belediyenin böyle işler yapması bu sporu yapan gençler için çok önemli. Sadece burada değil Türkiye'nin her yerine bu tarz çalışmalar görmek istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

"NE KADAR PARK O KADAR SPORCU"

Bisikletle gösteri yapan İsmail Emre Dalgıç ise , "Bu yıllarda sporun üstüne daha çok düşüldü. Parklar, alanlar yapılmaya başlandı. Bu oldukça güzel bir şey. Ne kadar çok park, o kadar fazla sporcu." dedi. İBRAHİM KÖSE

KENT YAŞAM 

İbrahim köse

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183