Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Anadolu Birliği Partisi'nin yardımları çığ gibi büyüyor

Yaşanılan deprem felaketinden sonra gerçekleştirilen yardım kampanyaları çığ gibi büyüyor. Siyasetten sivil toplum kuruluşlarına, emekçiden iş dünyasına yurdun her köşesinden gerçekleştirilen yardımlar sürerken yurt dışından yapılan yardımlarda aralıksız devam ediyor.

SİYASETEN ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın önderliğinde gerçekleştirilen yardım kampanyaları ise yurt içini aşarak yurt dışında da organize olmaya başladı. Parti Genel Başkanı Yalçın’ın açıklamasında ise yurt dışı yardımlara şöyle değindi: ” Parti olarak yurtdışından organize ettiğimiz yardım tırları ülkemize ulaşmıştır. Yurda giriş yapan yardım tırlarımızı devraldık ve gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra hemen deprem bölgesine gönderilecektir”

.BAŞKAN YALÇIN DA KARŞILADI

Yalçın’da, yurtdışından gelen yardım tırlarını Kapıkule Sınır Kapısı'nda karşılayanlar arasında yer aldı. Deprem bölgesine olan yardımların aralıksız devam ettiğini dile getiren Yalçın, "Araçlarımız geldi. İşlemleri yapıyoruz. Çok sayıda araç ve tır geldi çok şükür. Allah nasip ederse deprem bölgesindeki tüm illerimize tek tek gideceğiz. Yardımları tüm bölgeye inşallah ivedilikle yetiştirmeye çalışacağız." dedi.

Serkan Horuz- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183