Öne Çıkanlar Next Level Tera Muharrem Görme engelliler Vahşi Yaşamı Koruma Kulübü Vestel

Bu haber kez okundu.

Adalete giden çetrefilli yol

Bu güzergahı yürümek zorunda kalan insanlar dert yanıyor. Buraya ulaşım için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) adliye önüne İETT durakları yapmış olsa da uzak bir yerden gelen ve metrobüsü kullananlar için İETT durakları çözüm olamıyor.

Yenibosna E-5 istikametindeki Küçükçekmece Nikah Sarayı durağında inen vatandaşlar ise yine adliyeye yürümek zorunda kalıyor. Küçükçekmece Adliyesi önüne bir üst geçit ve metrobüs durağının yapılmasını için birçok vatandaşın talebi.

“ÜÇ VASITAYLA ADLİYEYE GELDİM”

Küçükçekmece Adliyesi önünde vatandaşların konu hakkındaki görüşlerini aldık. Bir vatandaş, metrobüs durağı uzak olması sebebiyle Kadıköy üzerinden üç vasıta ile adliyeye geldiğini söyledi. Bir diğer vatandaş ise Küçükçekmece Adliyesi ve Küçükçekmece Nikah Dairesi için yoğun bir nüfusun ihtiyaçlarını karşılayan iki kurum olmasına değinirken, metrobüs durağının olması gerekliliğini savundu.

Ulaşımda problem yaşayan vatandaşlar mikrofonlarımıza konuşarak şunları söyledi;

“Kadıköy’den buraya geliyorum. Maalesef metrobüs durağı olmadığı için üç vasıtayla adliyeye geldim. Adliye güzergahında metrobüs durağı olsa güzel olacak.”

“Burada bir metrobüs durağı olmaması büyük bir sıkıntı 15 dakika boyunca metrobüse yürüyorum. Adliye ve nikah sarayının olduğu bu yer yoğun bir nüfusu barındırıyor, metrobüs durağı olması gerekiyor.”

“Esenyurt’tan adliyeye geliyorum. Sefaköy metrobüsden inip adliyeye yürümem yarım saat sürdü. Bel hastalığım da var keşke burada bir durak olsaydı.”

Bana göre alt geçit yapılması gerekiyor. Yolun karşı tarafından adliyeye geçmek için vatandaş Küçükçekmece Nikah Dairesi’nin oradan geliyor. Buradan sesleniyorum, öncelikle üst geçit yapın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183