Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

47 ülkeden binlerce satın almacı, ticaret fırsatları için geliyor!

Türkiye’de geçen yıl eğitime harcanan rakam 344 milyar lirayı geçti. Örgün eğitimdeki 19 milyonu aşkın öğrenci 749 bin 454 derslikte öğrenim görüyor. Bu devasa hacim, hem yurt içi hem de yurt dışındaki yatırımcılardan büyük ilgi görüyor” diyen Tarsus Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, GESS Türkiye buluşmasını, eğitim kurumlarının yeni dönem hazırlıklarına başladıkları bir takvimde gerçekleştirdiklerini söyledi. Fuarda, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle eğitim sektörüne ürün, teknoloji, hizmet ve uygulama sunan tedarikçileri bir araya getireceklerini ifade eden Aytemur, GESS Türkiye’nin katılımcıları ve ziyaretçileri için kazançlı bir buluşma olacağını açıkladı.

Eğitim profesyonellerinin en yeni öğrenme teknolojilerini, yeni nesil eğitim uygulamalarını ve her kademedeki sınıflara yönelik heyecan verici ürünleri bir arada bulabileceği, aynı zamanda eğitimin geleceği ile ilgili zengin içerikli konferansları ücretsiz takip edebileceği tek platform olan GESS Türkiye, 25 – 27 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleştirilecek. Metaverse evreni, yapay zeka, artırılmış gerçeklik teknolojileri, kodlama, yazılım ve donanım, sanal gerçeklik teknolojileri, e-öğrenme ve STEAM uygulamaları başta olmak üzere eğitim dünyasına dair dijital yeniliklerin vitrine çıkacağı GESS Türkiye, 10 bin metrekare alanda düzenlenecek.

Okul yöneticilerinden tedarik müdürlerine, bölüm başkanlarından dekanlara, zümre başkanlarından öğretmenlere kadar tüm seviyedeki eğitimciler için düzenlenen bir etkinlik olan GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Eğitimin tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bir yandan eğitimin geleceğini şekillendiren yeniliklere ev sahipliği yaparken, diğer yandan fuar sürecince gerçekleşecek satın almalarla sektörel ticarete de önemli miktarlarda katkı yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Dünya çapında düzenlenen GESS fuar ve konferansları serisinin Mayıs ayında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Türkiye ayağı hakkında detaylı bilgi için www.gess-turkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183