Yok bunlar aynı kadın olamaz... Kızım ne olur toplumun ruh sağlığı için bir daha makyajsız dışarı çıkma, yemin ediyorum kabus... Buna nasıl Polat'ın kardeşini oynattılar yaw
Begüm Kütük Yaşaroğlu (d. 27 Ağustos 1980, İzmir) Türk oyuncu.
İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı.
Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölümünü tamamlayarak yurda döndü ve oyunculuk kariyerine başladı.
Oyunculuk kariyerine TV dizileriyle başlayan sanatçı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde ve çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Rol aldığı Mar filmi Siyad Film Festivali En İyi Film Ödülü, Malatya Film Festivali Jüri Özel Ödülü, İskenderiye Uluslararası Film Festivali En iyi Film Ödülü'ne layık görüldü.
Çalıkuşu adlı dizide Neriman karakterini canlandırmıştır. 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Defne karakterini canlandırmaktadır.
2005-2007 yılları arasında Sineshow isimli sinema programı hazırlayıp sundu. 2010-2011 senesinde rol aldığı Olağan Mucizeler tiyatro oyununda canlandırdığı Joy karakteri ile Direkler Arası Seyirci Tiyatro Ödülleri'nde, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.
İnönü Üniversitesi Kısa film Festivali, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması'nda jüri görevini üstlendi. Yurt dışında yayınlanan Orange GSM reklam filmi, Türkiye'de ise Bosch, Samsung, Sarelle reklam kampanyalarında rol aldı.
Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti önceki akşam Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülendi.
Flaşların patlamasıyla panikleyen Kütük, eşini yalnız bırakarak hızlı adımlarla yolun karşısına geçti.
Ünlü oyuncunun bu hareketine bir anlam veremeyen Yaşaroğlu ise eşinin arkasından "Begüm nereye gidiyorsun? Bekler misin lütfen" diye seslendi, ancak onu durduramadı.