KONYA'DA 3'Ü ÇOCUK 4 ERKEKLE ANLAŞTI VE ORMANA GİTTİ AMA...

GALERİ'NİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN..!

4 Arkadaş Para Karşılığı ..

Konya’da para karşılığı ilişkiye girdikleri kadını başına tabanca ile vurarak yaralayıp gasp etmekle suçlanan, 3′ü 18 yaşından küçük 4 arkadaş gözaltına alındı.

Konya’da para karşılığı ilişkiye girdikleri 26 yaşındaki S.D.’yi silahla başına vurarak yaralayıp parasını gasp ettikleri öne sürülen 3′ü 18 yaşından küçük 4 şüpheli, gözaltına alındı.

İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA YARALAYIP GASP ETTİLER Şüpheliler kendilerine ait araçta S.D. ile ilişkiye girdi. Ardından Mehmet G. iddiaya göre kuru sıkı tabanca ile S.D.’yi tehdit ederek hem ilişkiye girmek için verdikleri parayı, hem de çantasındaki diğer paraları istedi. Kadının direnmesi üzerine de başına tabanca ile vurarak yaraladı. Çantayı alan şüpheliler olay yerinden ayrılırken, polisi arayan S.D. ise gasp edildiğini ileri sürerek yardım istedi.

YAKALANAN ZANLILAR GÖZALTINDA Çalışma başlatan polis, kadının ifadesi doğrultusunda şüphelilerin kaçış istikametindeki Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kaçtıkları aracı tespit etti. Plaka kayıtlarından Mehmet G.’nin adresine ulaşan ekipler şüpheliyi suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına aldı. İfadesi doğrultusunda da arkadaşları B.K., N.B. ve S.T.’yi oturdukları adreslerde yakaladı.

Mehmet G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine, yaşı küçük olan 3 zanlı da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Editör Hakkında