Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Akçansa’ya ödül üstüne ödül

Türkiye'nin en büyük çimento üreticisi ve sektörünün lider şirketiAkçansa,insan odaklı çalışmaları ve sektörünün insan kaynakları yönetimindekidijital dönüşümüne katkı sunan yenilikçi projeleri ile elde ettiği başarıları, saygın platformlar tarafından kazandığı ödüller ile taçlandırıyor.

Kurum, iş dünyasının global düzeydesaygın ödül platformlarından‘StevieAwardsfor Great Employers’ programında kazandığı 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz ödülle önemli bir başarının sahibi oldu.

ÖDÜL GETİREN BAŞARILI PROJELER

Akçansa,insan kaynakları alanındaki uygulama ve projelerini‘çalışanların kendilerini değerli hissettikleri ve sürekli öğrenebildikleri benzersiz bir çalışma kültürü yaratarak tercih edilen işveren olmak’ vizyonu etrafında şekillendiriyor.

Çalışanların ihtiyaç duydukları gelişim fırsatlarına her zaman, her yerde ulaşmalarını sağlamak amacıyla 2020 yılında hayata geçirdiği Dijital Akademi ile sektöründe farklılaşan kurum, bu platform aracılığıyla farklı pozisyonlardaki çalışanlar için e-öğrenmeler, bireysel çalışma kaynakları, video eğitimler, anketler ve sınavlar gibi geniş yelpazede pek çok alternatif sunuyor.İlk 3 ayda çalışanların yüzde 60'ından fazlasının giriş yaptığı Dijital Akademi’detoplam 233 eğitim tamamlandı.

Yeni neslin dinamizmini şirket içindeki deneyimle birleştirmek üzere 14 mentor ve menti’den oluşan mentorluk programıKariyer Çınarı’nı hayata geçiren Akçansa, EMCC tarafından da akredite edilmiş olan projesi ilementorlar ve mentileriyıl içinde bir araya getiriyor ve daha sonra bunların değerlendirmesini yapıyor. Kurum, proje kapsamında topluluk şirketlerinden de mentorlar belirliyor.

“GELECEK YILLARIN AKÇANSA’SINA HAZIRLANIYORUZ”

Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık en iyi çalışan deneyimini nasıl yaratacaklarınaodaklandıklarını ve çevik yapıları sayesinde bu yönde geliştirdikleri inovatif projeler ile uluslararası saygın platformlar tarafından ödüllendirilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kanadıkırık şöyle devam etti; “Önce insan anlayışıyla hayata geçirdiğimiz ve yenilikçi insan kaynakları yaklaşımımızı yansıtan projeler ile gelecek yılların Akçansa’sına hazırlanıyoruz. Söz konusu projelerimizin yurt dışında prestijli platformlar tarafından ödüllendirilmesi Akçansa’lıları gururlandırırken, daha büyük hedeflere ulaşmak üzere hepimizi motive ediyor. Başarılı çalışmalarımız önümüzdeki dönemde artarak devam edecek”.   

“ŞİRKETİMİZİN 7 ÖNEMLİ ÖDÜLÜ ÜLKEMİZE GETİRMESİNDEN GURURLUYUZ”               

Ödüllere ilişkin değerlendirmede bulunan Akçansa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Berrin Yılmaz iseşirket çatısı altında oluşturdukları sinerji ile çalışanlarına sağladıkları faydanın sürdürülebilir olması amacıyla yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini; bu yöndeki gayretlerinin uluslararası saygın platformlar tarafından ödüllendirilmesinden de mutluluk duyduklarını dile getirdi.  Yılmaz şöyle konuştu; “Türkiye’nin parlak geleceği için çalışan, sorumluluk alan ve üreten Akçansa olarak insan odaklı bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilikçi bakış açısını hayata geçirdiği tüm çalışmalara başarıyla uygulayan şirketimizin toplamda 7 önemli ödülü ülkemize getirmesinden gururluyuz”. 

AKÇANSA’NIN STEVİE ÖDÜLLERİ KAPSAMINDA KAZANDIĞI ÖDÜLLER ŞU ŞEKİLDE;

ALTIN

Proje: En İyi İK Ekibi

Ödül: ‘Yılın İşvereni’

Proje: Kariyer Çınarı Mentorluk Programı

Ödül: ‘Koçluk ve Mentorluk Uygulamalarında Başarı’ & ‘En İyi Ekip Geliştirme Programı’

Proje: Akçansa Dijital Akademi

Ödül: ‘En İyi Eğitim Platformu’

GÜMÜŞ

Proje: En İyi İK Ekibi

Ödül: ‘Yılın İK Ekibi’

Proje: Akçansa Dijital Akademi

Ödül: ‘En İyi Eğitim Yönetim Sistemi’

BRONZ

Proje: İK İletişimi

Ödül: Çalışan İlişkilerinde Başarı

SENAY GÜNCAVAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183