Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Park yenilendi; basketbol sahası yaza hazır

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Müdürlük tarafından 210 m2’lik alanda akrilik zemin (Epoksi) kaplama yapılan basketbol sahası okulların kapanması ile birlikte çocukların ve gençlerin hizmetine hazır edildi.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri çalışmaları ile ilgili yaptıkları açıklamada, ‘‘Akrilik zemin açık ve kapalı alanlar için düşünülmüş, her hava koşulunda uygulanabilen ve kullanılabilen bir kaplama. Hava koşullarının değişmesi zemini etkilemez, zeminde kırılma veya çatlak oluşturmaz. Bu malzemelerle yapılan basketbol sahamız da çocuklarımız ve gençlerimiz güvenle boş zamanlarını daha verimli değerlendirebilecek’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183