Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

AEGON TÜRKİYE’NİN ÜNİVERSİTE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Beykoz Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı

Gerek kariyer günleri buluşmaları gerekse gerçekleştirdiği atölye çalışmaları ile özellikle üniversite öğrencilerine ayrı bir önem veren Aegon Türkiye, Beykoz Üniversitesi ile de işbirliği protokolü imzaladı. Söz konusu işbirliği kapsamında ortak araştırma ve sosyal sorumluluk projeleri yürütülecek. Seminer, konferans, panel, sertifika programı gibi etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca Beykoz Üniversitesi öğrencileri, Aegon Türkiye’de staj programlarına dahil olma imkanı da bulacak.

Aegon, Türkiye’nin 5 farklı bölgesinde 3.300’e yakın üniversite öğrencisi ile buluştu

Aegon Türkiye, yılbaşından beri Anadolu Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Bölümü, Doğuş Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hitit Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Bankacılık Sigortacılık Bölümü, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi Vize MYO, Kocaeli Üniversitesi MYO Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Okan Üniversitesi, Şişli MYO ile Uşak Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere sigortacılığı anlattı. Ayrıca geleceğine, sigortacılık sektöründe yön vermeyi planlayan üniversite öğrencilerine kariyer yolculuklarında rehber olmak amacıyla Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı, İç Anadolu Kariyer Fuarı, Güney Kariyer Günleri Fuarı, Ege Kariyer Günleri Fuarı, Trakya Kariyer Günleri Fuarı ve son olarak İBB İstihdam Fuarı’na katıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183