Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP

Bu haber kez okundu.

ABD askerinin boşalttığı üstten yeni görüntüler ortaya çıktı.

 Rus Anna Haber Ajansı tarafından kaydedilen görüntülerde, Amerikan askerlerinin üssü terk etme telaşı içinde yemekhanedeki yemeklerini bile bırakıp gittiği görülüyor. Hayalet bir yerleşimi andıran görüntülerde, ABD askerlerinin alelacele üssü boşalttıkları görülüyor. Askerlerin okudukları kitapları bile bölgede bıraktığı, çadırların ve binaların kullanılmaya hazır halde olduğu görülüyor.

ABD'YE AİT BİR ÜS

Öte yandan, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR)'nin açıklamasına göre, daha önce ABD askerleri tarafından boşaltılan Suriye'nin kuzeydoğusundaki Fransız Lafarge Çimento Fabrikası'nda bulunan ABD karagahı, yine ABD hava kuvvetlerine ait F-15 savaş uçakları tarafından düzenlenen saldırı ile bombalanarak kullanılmaz hale getirildi. Önceki gün LaFarge'ın tesisleri içerisindeki ABD Özel Kuvvetleri Karargahı boşaltılmış. Uydu görüntülerinde, ABD Özel Kuvvetleri'nin tesisten ayrılmadan önce çok sayıda özel belge, teçhizat ve malzemeyi ele geçirilmemesi amacıyla yakarak imha ettiği uydu görüntüleri ile tespit edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183