Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2026 Büyükçekmece Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Büyükler-Ümitler (U21) Açıkhava İl Müsabakası, yoğun katılım ve çekişmeli karşılaşmaların ardından tamamlandı.
Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi'nde iki gün boyunca gerçekleştirilen organizasyonda, Büyükler ve 21 Yaş Altı (U21) kategorilerinde kadın ve erkek sporcular klasik yay ile makaralı yay branşlarında hedefi tam isabetle vurabilmek için mücadele etti. Toplam 8 farklı kategoride 270 sporcu, dereceye girebilmek için performansını ortaya koydu.

Heyecan Dolu Karşılaşmalar Yaşandı
Müsabakalar boyunca sporcular hem bireysel hem de takım kategorilerinde kıyasıya rekabet etti. Tribünlerden takip edilen karşılaşmalar, çekişmeli mücadelelere sahne olurken sporcuların isabet oranları ve performansları izleyenlerden alkış aldı.
Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
Organizasyonun sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Büyükler ve Ümitler kategorilerinde klasik yay ile makaralı yay branşlarında bireysel, takım ve karma takım müsabakalarında derece elde eden sporcular ödüllerine kavuştu.
Yetkililer, organizasyona katılan tüm sporcuları tebrik ederek, bu tür müsabakaların okçuluk sporunun gelişmesine ve genç sporcuların deneyim kazanmasına önemli katkı sağladığını ifade etti. Büyükçekmece Belediyesi'nin sporun farklı branşlarını desteklemeye yönelik organizasyonlarına önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.




