Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

Yeşil Nokta’lar çoğalıyor

 Yeni Yeşil Noktaların yerleri; Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi (park önü), Kayışdağı Mahallesi saat kulesi yanı (Kayışdağı son durak) ve Küçükbakkalköy Mahallesi Şehit Şakir Elkovan Caddesi (Novada AVM yanı) olarak belirlendi. Ataşehir’de 6 olan Yeşil Nokta sayısı böylece 9’a ulaşmış oldu.

SAYILARI ARTACAK

Yeni Yeşil Noktaların üzerinde öncekilerinden farklı olarak bilgilendirici led ekranlar bulunuyor. Bu led ekranlarda, “Ataşehir Bizi Geri Dönüşüme Götür, Çevre Bilinci Burada, Atık Pil Sizden Hediyeniz Bizden, Doğanın Pili Bitmesin, E-atık Hurda Değildir, Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor, Yeşil Düşün, Ben Çöp Değilim Geri Dönüşebilirim ve Atık Yağlarınızı Dökmeyin” gibi çevre ve geri dönüşüm konulu bilinçlendirici mesajlar ile düzenlenen kampanyalarla ilgili sloganlara yer veriliyor. Yeşil Noktaların sayısı önümüzdeki dönemlerde de büyüyerek devam edecek.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183