Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

Yeni yıla denizde merhaba

 BEYLİKDÜZÜ- Tekne ile denize açılan Balıkçı Kenan, ekibi ve gazeteciler her biri göğsüne bir harf ve rakam yapıştırarak, ‘2018 Hoş geldin’ yazdı. Beylikdüzü Gürpınar sahilinde yapılan törende bir konuşma yapan Balıkçı Kenan Balcı, 2017 yılının balıkçılar için üzüntülü olduğunu ifade ederek, “2018 sevgi, barış, bol balıklı günler getirsin. 2017'ye güle güle diyoruz. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Birkaç saat sonra başlayacak olan 2018 yılında her şey gönlümüzce geçsin. Ülkemizde ve dünyamızda barış ve huzur olsun. Hepimize mutluluklar diliyorum” dedi.

 Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183