Öne Çıkanlar bosanma avukati ali alkan Basın Platrormu kamuoyu açıklaması Manisa
banner279

Bu haber kez okundu.

Özel İnsanlar yeni yılı umutla karşıladı

AVCILAR- AVANDER tarafından düzenlenen geceye katılım oldukça yoğun olurken özel çocuklar yeni yılı umutla karşılayarak 2017 yılına veda etti. Yeni yıl balosunun da düzenlendiği gecede çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Öte yandan geceye katılan gazeteciler, Kent Yaşam Gazetesi’nden Senay Badur’a, Ayna Gazetesi’nden  Muhlis Polat’a, Yerel Medya Gazetesi’nden Barış Emergül’e ve Damga Gazetesi’nden Yakup Tezcan’a Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar tarafından teşekkür plaketi verildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen programda konuşan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, özel insanları dernek çatısı altında toplayarak onlara sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenleyen dernek başkanı Ahmet Halit Vardar'ı kutlayarak, “Bu özel insanlara maddi- manevi destek veren herkese teşekkür ederiz. Bu çocuklar için daha kapsamlı ve eğitim görecekleri bir yer lazım. Yeni yılın size ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 ‘YAPILAN HİZMET GÖNÜL İŞİDİR’

Avcılar Engelliler Dernek (AVENDER) Başkanı Ahmet Halit Vardar ise yaptığı konuşmasında, “ Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İmkanlarımız doğrultusunda kendi çabamızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizlere maddi ve manevi destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaptığımız hizmet gönül işidir” dedi.

Senay BADUR – Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183