Öne Çıkanlar Mehmet Deniz kent yaşam gazetesi Stuttgart Ares Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı vedat bilgin

Bu haber kez okundu.

Kedilere sıcak bir yuvayı çok görmeyin!

 Kedilerin soğuktan korunması için briket, tuğla, mukavva ve suntadan yuvalar yapıp, üzerini karton ve teneke malzemelerle kapatan vatandaşlar, belediyeden daha moden barınaklar yaparak buraya yerleştirmesini bekliyor.


‘BU HAYVANLAR UNUTULMASIN’

Bu arada sahilde gezintiye çıkan vatandaşlar, kedileri sevip, onları beslemek için mama bırakıyor. Gecekondu barınaklarında yaşamaya çalışan kedilerin daha sağlıklı yuvalar yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “İnsanların kentsel dönüşümle modern binalar yapmasına olanak tanıyan belediye bu hayvanları da unutmasın” diyor. Öte yandan Tuzla Belediyesi ilçedeki sahipsiz hayvanların, belediyeye ait geçici barınakta tedavi ve rehabilitasyonunu gerçekleştirip, yeniden yaşam alanlarına bırakıyor.


Tuncay Dağlı-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183