Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

Gökçe: Doğru adayın yanında olacağız

İstanbul’da Kars-Ardahan-Iğdır illerinin temsil açısından en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan KAISİAD, her yıl olduğu gibi bu yıl da basın emekçilerini unutmadı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir davet düzenledi.

Esenyurt’ta bulunan dernek merkezinde verilen davete çok sayıda basın mensubu katıldı. Davette konuşan KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe, “Sadece seçim zamanlarında değil, biz sizi her zaman seviyoruz, sayıyoruz. Birlikteliğimiz daim olsun” dedi.

GÖKÇE: TÜRKİYE’DE ARTIK HEP İKİ KUTUPLU SİYASET VAR

Gazetecileri selamlayarak ve geldikleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe yerel seçim gündemine ilişkin konuştu. Gökçe, “Sizi çok önemsiyoruz, siz toplumun eli, ayağısınız. Siz de bizi dernek olarak tanıyorsunuz, toplumun refahı için faaliyetteyiz yıllardır. Ancak hiçbir siyasi hareketin arka bahçesi olmadık. Tabi ki içimizde farklılıklar var ama kurumsal olarak hiçbir zaman siyasete bulaşmadık. Önümüzde yerel seçim var. Seçimde yine doğru aday, doğru kadro, İstanbul ve Esenyurt’a faydalı olacak kim varsa bunu yönetim olarak da değerlendirip onun yanında olacağız. Bütün dernekler, özellikle yöresel dernekler, kendi hemşerilerinin kazanmasını ister. Biz de bunu istiyoruz ancak seçmen olan hemşerilerinin yüzünü kara çıkartmalı adaylarımız. Biz doğru bir adayın yanında olup, ona destek olacağız. Türkiye’de artık iki kutuplu bir siyaset var. Toplumun çok alternatifi yok. Bu iki seçenek arasında doğru tarafta olmak önemli. Ben hepinize geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“HAVALİMANINDA TANITIM YAPARSANIZ İKTİDARA YAKIN, MALTEPE’DE YAPARSANIZ MUHALİF OLUYORSUNUZ”

Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali’nin ‘Bir iki yıldır KAISİAD’ı Kars-Ardahan-Iğdır’ı tanıtım noktasında etkinliklerde göremiyoruz. Yeniden görebilecek miyiz önümüzdeki dönemde?’ sorusunu yanıtlayan Gökçe, şu yorumlarda bulundu;

“Biz bir şeyi yaparsak onun hakkını vermek isteriz ve her siyasi görüşten iktidar ve yerel yöneticiler dahil herkesin orada buluşmasını, bir ve bütün olmasını isteriz ama şu an öyle bir ortam yok ülkede maalesef. Yaparız ama özgür bırakırsanız yaparız. Biz sadece yapacak alan istiyoruz başka da bir talebimiz yok. Biz 4 tane tanıtım günleri düzenledik. Her yıl öncekinden daha çok katılıma sahne olup rekorlar kırdı. 100 binleri ağırladık son tanıtım günlerimizde. Kars-Ardahan-Iğdır olarak biz başlattık bizim bölgemizdeki tanıtım çalışmalarını. Maddiyatı da hiçbir şekilde düşünmedik. Bölge insanına faydalı olabilecek bir etkinlik noktasında hassasiyet gösterdik. Yaptığımız etkinliklerde valiler de yer aldı tüm siyasi partilerin temsilcileri de. Ama bizden sonra bu iş siyasallaştı. Atatürk Havalimanı’nda tanıtım günleri yapılıyor hükümet tarafından. Bir de büyükşehirin Yenikapı ve Maltepe’de yaptığı etkinlikler var. Atatürk Havalimanı’nda yapıyorsanız AK Partilisiniz protokolde de hükümetten isimler oluyor. Yenikapı ve Maltepe’de yapıyorsanız muhalefet oluyorsunuz. Bu bölge için de Türkiye için de hiç faydalı bir şey değil. Bugün burada bakın her görüşten oturup her şeyi konuşabiliyoruz. Ama siyasetten nemalanan insanlar birbirimizi düşman haline getirip işlerine devam ediyorlar. Toplum olarak ne yazık ki bu tuzağa düşüyoruz. Biz buna müsait değilsek yapamazlardı. Demek ki biz bundan hoşlanıyoruz.” Sümeyra Duğan/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183