Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Baltacı, STK Başkanlarını Ağırladı

 Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Arnavutköy’de faaliyetlerine devam eden; ASİAD Yönetim Kurulu, Arnavutköy Karadenizliler Dernek Yönetimi, Arnavutköy Kastamonular Dernek Yönetimi, Arnavutköy Çorumlular Dernek Yönetimi, Arnavutköy Engelliler Dernek Yönetimi, Arnavutköy Malatyalılar Dernek Yönetimi, 14 Mahsun Toplumsal Değerleri Yaşatma Dernek Yönetimi, İlbeyi Erbakan Vakfı Arnavutköy Şube Sorumlusu ve Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Dernek Yönetimini makamında ağırlayan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, misafirlerine davete icabet etmenlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR

Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ise Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca STK başkanları, dilek ve isteklerini Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya ilettiler. Arnavutköy’de yaptığı projelerden söz ettiren Hadımköy İbrahim Özaydın Anadolu Lisesi müdür ve öğrencileri yarışma için hazırladıkları robotları Başkan Baltacı’ya gösterdiler. Hadımköy İbrahim Özaydın Anadolu Lisesi Öğrencileri, Başkan Baltacı’ya robot hakkında kısa bir bilgi vererek; Dünya çapında katıldıkları yarışmalardan bahsettiler.

Kent YAŞAM

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183