Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Yendine seçilen Özcan; Hedef başarıyı sürdürmek

14 Mayıs genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili Adaylığı nedeniyle görevi bırakan CHP Küçükçekmece eski İlçe Başkanı Turgay Özcan ile yeni dönem başkanlık için adaylığını koyan Galip Özcan yarışmıştı. Turgay Özcan 204 oyla güven tazeleyip yeniden başkan seçilirken, Galip Özcan 198 oy almıştı.  

ÖZCAN ÜÇÜNCÜ DÖNEME ‘MERHABA’ DEDİ

Yeni başkan Turgay Özcan CHP Küçükçekmece’nin ilçe binasında düzenlenen törenle mazbatasını alarak üçüncü dönemine ‘merhaba’ dedi. Önceki dönem İlçe Başkanı Durmuş Karadağ ve Turgay Özcan kürsüye çıktı. Karadağ, Özcan’a mazbatasını takdim etti.

Durmuş Karadağ ve Turgay Özcan dışında; Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, meclis üyelerinin tamamı, eski ve yeni yönetim üyeleri, delegeler ve basın mensupları katılım gösterdi.   

ÖZCAN: SÖZLE DEĞİL; EYLEMLE KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ

Mazbatasını alan Başkan Turgay Özcan, ise günün anlamı ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Özcan, “Birlikte, omuz omuza mücadele edeceğimiz, yeni bir sürece başlıyoruz. Kısa zaman diliminde hedefimiz 2024 yerel seçimleridir. Uzun vaade de ise iktidar olmak olacak. Herkesle birlikte; sözle değil eylem içerisinde kol kola yürüyeceğiz. Kongreler yenilenme yeridir. 3 yıl önce yönetimde yer alan önemli bir kısım bugün görev almıyor. 3,5 yıl içinde görev alan ilçe sekreteri ve son dönemde İlçe başkanlığı görevinin yapan Durmuş Karadağ’a ve yöneticilerin hepsine parti için mücadele ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi yepyeni arkadaşlarla birlikte yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.  

“400 DELEGENİN HEPSİNİN OYUNU ALDIM”

Özcan, demokratik kongre sonrası dinamizm katmaya çalışan Galip Özcan’a ve adaylıklarını önceden ilan eden aday adayı arkadaşlara teşekkür ederken, “Bana oy veren vermeyen 400 delegenin hepsinin oyunu almış gibi davranarak eşit mesafede olacağım. Aramızdaki sorunları kendi aramızda çözebiliriz. Hep birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

ÖZCAN MÜJDELERİ TEK TEK SIRALADI

2 yıl içinde Küçükçekmece Cumhuriyet Halk Partisi binasının fiziki pozisyonunu büyüteceğinin sözünü veren Özcan, üst katı da alarak daha büyük mekanda özel ve güzel işler yapacaklarının altını çizdi. Özcan, yaşı ilerlemiş vatandaşların merdiven çıkma sorununu çözmek adına asansörü tesis edeceklerini de duyurdu.

“KIRGINLIKLARA SON VERECEĞİM”

Tek değil her zaman örgütü yanında alarak güçlü bir şekilde ilerleyeceklerini söyleyen Özcan, “Mahalle başkanlıklarında da yenilenmeler yapacağız. Yepyeni bir kadro ile 2024 yerel seçimlerini omuzlayacağız. Bana gösterilen eleştirileri de dinleyerek çözeceğim. İlk iş kırgın olanları ziyaret edip onlarla anlaşarak yoluma devam edeceğim. Bu devir teslim töreni, tekrardan birlikte olup bir araya geleceğiz. Ama çok çalışacağız. Herkese iş ve görev var. Ben örgütüme güveniyorum.” Şeklinde konuştu.

“KÜÇÜKÇEKMECE’DE AK PARTİ’Yİ DEVİREN KADROLARDAN VAZGEÇMEMELİYİZ”

2024 yerel seçimlerde Kemal Çebi’nin yeniden aday olmasını arzu ettiğini söyleyen Özcan, genel merkezden Kemal Çebi’nin başkan adayı olmasını talep edeceğini belirtti. Özcan, “Partimiz başka bir aday gösterirse, Kemal Çebi’ye göstereceğim mücadeleyi ona da gösteririm. Ama 25 yıl sonra Küçükçekmece’de kazanan ve 15 yıllık AK Parti iktidarlığını deviren kadrolardan vazgeçmemeliyiz.  Başarı, bilimsel bir tarihtir, bilimin anası tekrardır. Kemal Çebi ve Ekrem İmamoğlu ile yol yürümeliyiz.” Dedi. Serkan Horuz/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183