Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Kotabaş ile Gönenç’in mutlu günü

Fatma Gönül Kotabaş ve Bahadır Gönenç Bursa’da dünya evine girdi. Düğüne CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Durmuş Karadağ, 28. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Adayı Turgay Özcan, CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ile Gönenç ve Kotabaş Ailelerinin yakınları katıldı.

KIZ İSTEME GELENEĞİ UNUTULMADI

Tören; Karabat, Çebi, Karadağ ve Özcan’ın; Fahriye ve Ahmet Kotabaş çiftinden kızları Fatma Gönül Kotabaş’ı, Bahadır Gönenç’in ailesine vekaleten istemeleri ile başladı. Geleneksel kız isteme merasiminin ardından yüzükler takılarak nişan töreni yapıldı.

Yaşam Medya Grubu olarak Kotabaş ve Gönenç çiftinin evliliğe ilk adımlarının hayırla sonuçlanmasını ve bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyoruz. YAŞAM GAZETESİ HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183