Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

İnan Güney: Beyoğlu Hak Ettiği Değeri Alacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney, 31 Mart seçimleri kapsamında saha gezilerine devam ediyor. Beyoğlu’nun 45 mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren İnan Güney, toplumun her kesiminden yurttaşlar, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile temaslarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Beyoğlu’nda belediye başkan adayı olarak İnan Güney’i gösterdi. Doğma büyüme Beyoğlulu olduğunu ifade eden ve yılladır dünyanın gözünün bile üstünde olduğu bu ilçeye düzgün bir hizmet edilmediğini söyleyen Güney, ‘Beyoğlu hak ettiği değeri alacak’ mottosuyla yola çıkmıştı.

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, Beyoğlu’nu mahalle mahalle gezerek kendini ve kazanması halinde hayata geçireceği projelerini seçmene anlatıyor.

ÇELİK İLE FETİHTEPE TURU

CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney’in Fetihtepe ve Piripaşa mahallelerini ziyaretine CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de eşlik etti. Burada coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Çelik ve Güney, Fetihtepe Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde kısa bir konuşma yaptı. CHP İl Başkanı Çelik, İnan Güney’in adaylığı ile ilgili “Beyoğlu çok şanslı. Neden şanslı? Çok deneyimli bir isimle Beyoğlu’nda bir yola çıktı. İnan Güney partimizin çok çeşitli kademelerinde görev aldı. Gençlik kollarından itibaren Beyoğlu’nda dört yıl ilçe başkanlığı yaptı” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ HİKAYENİN PARÇASI OLDU”

“İnan Güney başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte beş yıl Beyoğlu’na hizmet etti. Ekrem başkanımızın yol arkadaşlarından biri oldu” ifadelerini kullanan Çelik “O güçlü hikayenin parçası oldu. Şimdi de Beyoğlu’nda, Beyoğlu’nun çocuklarına, kadınlarına, gençlerine, emeklilerine ve emekçilerine hizmet etmek için yola çıktı. Kıymetli başkanıma yolu açık olsun diyorum. Beyoğlu’nun sorunlarını çok iyi biliyor. Sorunlarını bildiği gibi bu sorunların çözümlerini de iyi biliyor. Ekrem başkanımızla İnan başkanımız 31 Mart’tan itibaren uyumlu bir çalışma organize edecekler” diye konuştu.

ÇELİK SAZA EŞLİK ETTİ, KAHVEDE BİLARDO OYNADI

Konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Özgür Çelik, Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney ve İlçe Başkanı Muharrem Bulut Fetihtepe esnafını ziyaret etti.  Fetihtepe’den sonra Piripaşa Mahallesi Çarşamba Pazarı’na geçen Çelik ve Güney, burada alışveriş yapan yurttaşlarla sohbet etti. Burada kahvehaneye giren Çelik ve Güney, kendilerine yapılan bilardo teklifini geri çevirmedi, esnafla langırt oynadı. Pazarda fiyatlardan dert yakınan yurttaşları dinleyen Çelik ve Güney, esnafın ise artan maliyetler nedeniyle giderleri karşılayamaması karşısında yaşadıkları sorunları tek tek not aldı ve yerel seçimi kazanmaları durumunda bunlara çözüm üretilmesi konusunda neler yapacaklarını anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183