Sultangazi’de Erzurum Tanıtım Günleri

ÖZEL HABER

Sultangazi’de bulunan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda Sultangazi Belediyesi ile Sultangazi Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği iş birliği ile düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un da katıldığı etkinlikte ayrıca eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Sultangazi İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun.

 ORTADOĞU’YA BARIŞ GETİRECEĞİZ

Makamlar ve hayat gelip geçicidir diye sözlerine başlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Asıl mesele arkamızda ne bıraktığımızdır. Erzurum’un Nene Hatunları, Dadaşları Erzurum’a övünecek bir miras bırakmıştır. Bir vatan sevdası, bir kardeşlik ruhu, iman ve itikat bırakmıştır. Nasıl ki Doğu ve Güneydoğu’nun makûs talihini yenmişsek, bugün yine etrafımızdaki coğrafyaya, Ortadoğu’ya Türkiye barış ve huzuru getirecektir. Bu gücü sizin duruşunuzdan buluyoruz” diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLERİ ÖNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Daha birçok tanıtım gününe ev sahibi olacaklarından bahseden Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, “Sultangazi 81 vilayetimizden binlerce insanın yaşadığı güzide bir şehir. Sultangazi’yi sultan şehir haline dönüştürürken kültür ve sosyal faaliyetlerle öne çıkan bir şehir haline getirmek istiyoruz. Dadaşlar diyarı ‘Erzurum Tanıtım Günleri’nde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.