Kara Nakkaş sakinleriyle buluştu

ÖZEL HABER

Çatalca Belediye Başkanı Başkan Cem Kara, Nakkaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle kahvesinde bölge sainleriyle içilen çaylar eşliğinde sıcak ve samimi bir şekilde sohbet eden Kara, Kuzey Marmara Yolu ile ilgili son gelişmeleri de aktardı.

 FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Her zaman vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Cem Kara, mahalle kahvehanesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili olarak, "Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyor fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu gün de Nakkaş Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Sorunları yerinde tespit ederek, çözülmesi için hemen harekete geçiyoruz” dedi.


Nakkaş Muhtarı Zafer Öztürk ve kahvede toplanan vatandaşlarla tek tek ilgilenen, sohbet eden, soru, görüş ve önerilerini dinleyerek cevaplayan Kara,İstanbul Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sezai Ural ile de hayvancılık ve çiftçilik üzerine sohbet etti.

Nakkaş Mahallesi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalardan dolayı Başkan Kara’ya teşekkür etti. Senay BADUR-Kent Yaşam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.