Iğdır Belediye eş Başkanı Yaşar Akkuş, Oda Başkanları ile bir araya geldi.

ÖZEL HABER

Oda Başkanlarının talepleri ve çözüm yolları noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıya; Belediye eş Başkanı Yaşar Akkuş, Ticaret odası Başkanı Kamil Arslan, Iğdır Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Seyyat Karadağ, Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe, Eczacılar odası Başkanı Nazım Karadağ, Muhasebeciler odası Başkanı Yılmaz Taner, Iğdır Belediyesi Meclis üyesi aynı zamanda Çiftçi Malları koruma Başkanı İbrahim Batur, Esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Atakan Demirci, Esnaf ve sanatkârlar odalar birliği başkanı Özer Ertekin, Esnaf ve Kefalet Müdürü Ercüment Güngör, Mimarlar odası yetkilileri Kemal Kalafat ve Ekber Ayaz katıldı.

 Toplantıda Iğdır’ın sorunları ele alındı.

Kent estetiği açısından oldukça sorun teşkil eden kaldırım işgalleri ve tabela kirliliği ile mücadele ettiklerini belirten eş Başkan Akkuş, bu noktada sivil toplum kuruluşu ve esnafların desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

“Kaldırım işgalleri ve tabelalar, kent estetiği açısından çok büyük bir sorun birbirimize yardımcı olmamız lazım.

En kısa zamanda Kent konseyi kurmamız gerek.

“Kent Konseylerinin kuruluş amacı; kamu otoritesiyle, kamu gücüyle sivil toplumun bir araya gelmesi ve katılımcı bir yönetim mekanizmasının oluşmasıdır. En kısa zamanda bunu Hayata geçirmemiz lazım dedi.

Toplantıya katılan oda Başkanları, Eş Başkan Akkuş’a teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.