Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

Viking Temizlik Ege’nin en büyükleri arasında

İzsiad Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Viking Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Avcı’ yı yerinde ziyaret ederek gerçekleştirilen başarı için kendisine plaket takdiminde bulundu.   

Kuruluşundan bugüne durmaksızın çalışmak, üretmek ve sektöre fayda sağlamak prensibiyle hareket eden Viking Temizlik, 2020 yılı pandemi döneminde de müşterileri ve tüketicilerine kesintisiz hizmet vermiş, sağlık ve hijyen vurgusu ile pazarın ihtiyaçlarını karşılayabilmiştir. Bu sayede EBSO en büyük 100 firma içerisindeki yerini bir önceki yıla göre yükseltme başarısı göstermiştir.  

Viking Temizlik fabrika binasında gerçekleşen görüşmede ülke ve bölge ekonomisine, istihdamına yapılan kıymetli katkı ve başarı için teşekkür edilirken, Başkan Nurettin Avcı ise büyümeyi istikralı ve sürdürülebilir kılmanın önemine dikkat çekerek 40 yılı aşkın tecrübeyi yenilikçi teknolojilere entegre ederek her yıl emin adımlarla büyümeye devam edeceklerini belirtmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183