Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

ONUR ŞAN: MÜZİĞİ VE OYUNCULUĞU ÇOK ÖZLEDİM

Türkülerin sevilen sesi Onur Şan, “Erkan’la Çok Canlı” programına konuk olarak müzikseverlerle buluştu. Programda pek çok eseri icra edip seslendiren Şan, oyunculuk kariyeri ve müzik serüvenine dair açıklamalarda bulundu. Salgın sürecinde müzikten ve oyunculuktan ayrı kaldıklarını belirten Şan,  bu dönemin pek çok arkadaşını maddi ve manevi yönden olumsuz etkilediğini belirtti.

OYUNCULUĞUMU GELİŞTİRİYORUM

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde rol alan Şan, “Uzun süre set kokusu alamadığınız zaman ne kadar özlediğinizi anlamış oluyorsunuz. O yüzden şu an çok keyifliyim. Oyunculuğu çok seviyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oyunculukla ilgili benden isteneni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Amacım oyunculuğumu daha ileri seviyelere taşımak” şeklinde konuştu.

SALGINDAN ÇOK ETKİLENDİK

Dizideki tüm parçaları canlı bir şekilde seslendirdiğini sözlerine ekleyen Şan, “Şu an rol aldığım dizide de oyunculuğum dışında parça seslendiriyorum. Kurtlar Vadisi’nde türkü okumam da izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanıyordu. Şu anda da öyle. Salgından en çok etkilenen sektörlerden biri olduk. Kısıtlamalarda sanatımızı icra edememek ve insanlarla duygu paylaşımında bulunamamak bizleri manevi anlamda çok etkiledi. Şu an büyük bir keyifle işlerimizi yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

DİJİTALE ALIŞMAK İSTEMİYORUM

Salgın sürecinde pek çok sanatçının dijital platformlarda müzikseverlerle buluştuğunu söyleyen Şan, “Dijitali reddetmiyorum ama ona alışmak istemiyorum. Bu mecraları hayatımın rutini haline getirmek istemiyorum. Sürekli orada bulunmaktansa sevenlerime ara ara sürprizler yapmayı tercih ediyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Bu aralar iki tane konser projesi üzerine çalışıyorum. Onun dışında stüdyo kayıt işlemlerimiz var. Dijital alanda da daha görünür olacağımız çalışmalara hız verdik.”

Anahtar Kelimeler:
Esenler Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183