Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Next Level Çukurambar Sanat Galerisi’nde Kapılarını Açtı

 Dünya çapında büyük bir üne sahip olan, Türkiye başta olmak üzere ABD, Almanya, İtalya, İsviçre, Yunanistan, Lübnan ve Mısır’da birçok özel ve kurumsal koleksiyonda eserleri bulunan Çavuşoğlu’nun çok özel çalışmalarının bulunduğu ‘İmgelerin Temsili’, 10 Mart’ta özel bir kokteyl programı ile davetlilerin ilgisine sunuldu. Gerçekleşen açılış kokteyline siyaset ve iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Ankaralı sanatseverler yoğun katılım gösterdi.



Çavuşoğlu’nun En Kapsamlı Sergisi

Açılışta konuşma yapan Çavuşoğlu ‘’İmgelerin Temsili, değerli hocamız Prof. Dr. Kıymet Giray’ın küratörlüğünde gerçekleşen ve son 10 yıllık dönemimin önemli başyapıtlarının bir araya geldiği bir sergi oldu. Benim için çok özel ve kapsamlı bir sergi… Daha önce hep yaşadığım dönemin eserlerinin sergilerini açıyordum. Bu sergi benim sanat hayatımda da çok önemli bir yere sahip.’’ diye konuştu.
Çavuşoğlu’nun en özel eserlerinin yer aldığı ‘İmgelerin Temsili’ 6 Mayıs tarihine kadar 10.00-22.00 saatleri arasında Next Level Alışveriş Merkezi’nde görülebilecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183