Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

“Mutluluk Ağacı”

 Projenin amacı atkı, bere, eldiven, oyuncak, pijama, kitap, kırtasiye malzemeleri gibi çeşitli hediyeleri ihtiyaç sahibi; okul, çocuk esirgeme kurumu, sivil toplum kurumları veya hastanede tedavi gören kanser hastası çocuklara ulaştırmak ve onların bir nebze de olsa mutlu olmalarını sağlamaktır.

Siz de ihtiyaç listemizden bir veya birden fazla hediyeyi istediğiniz mağazadan satın alarak Mutluluk Ağacımızın altına bırakabilir ve yeni yılda bir çocuğu daha gülümsetebilirsiniz.

Mutluluk Ağacı Projesi Canpark AVM ve Rotaract Adalar, Ataköy, Bakırköy, Beyoğlu, Bostancı, Caddebostan, Erenköy, Fındıklı, Gayrettepe, Kalamış, Karaköy, Maslak, Ortaköy, Sarıyer, Şişli ve Tarabya Rotaract Kulüpleri işbirliğiyle 14 – 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Hediyelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması Rotaract üyeleri tarafından sağlanacaktır.

Rotaract üyeleri 18-30 yaş arasında çeşitli meslek gruplarına mensup çalışanlardan ve öğrencilerden oluşmaktadır. Rotaract üyeleri hiçbir maddi çıkar sağlamamakta, tamamen gönüllü olarak çalışmaktalardır. Dünya’da 200 ülkede 1.200.000 Rotary üyesi ve 300.000 Rotaract üyesi bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183