Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Maltepeli Kadınlara Sağlık Eğitimi

 Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Gülsuyu Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde “Kadın Sağlığı Eğitimi Programı” (KSEP) çerçevesinde, kadınların kendi benliklerini tanımaları, hem fiziksel hem psikolojik olarak beden ve ruh bütünlüklerini sağlamaları adına 3 aylık bir eğitime başladı. Psikolog eşliğinde sürdürülen eğitimlerde kadınlara içinde üreme organları, güvenli annelik, doğurganlığın düzenlenmesi, kadının sahip olduğu hakları bilmesi ve çocuk-ergenlere yönelik bilinçlendirme bilgilerini içeren bir dizi eğitim verilmesi planlandı. Eğitimler esnasında kadınlar, her hafta ikişer her konu başlığıyla ilgili oyun ve paylaşımlarla bilgilerini pekiştirecekler. Program sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183