Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de 400 kursiyere eğitim

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce, Başıbüyük, Fındıklı, Gülsuyu, Esenkent kadın danışma merkezleriyle Üreten Engelliler Merkezi’nde çeşitli kurslara katılan 400 kursiyere hijyen, bireysel ve ev içi öfke kontrolü konularında seminer verildi. Pandemi dolayısıyla hijyenin önem kazandığı bir süreçte, uzman psikologları tarafından verilen eğitim, interaktif şekilde gerçekleştirildi. Eğitim boyunca katılım sağlayan kişiler eğitimden dolayı memnun kaldıklarını dile getirdi.

Seminer boyunca verilen eğitimler şunlar:

15’erli gruplar halinde verilen eğitimlerde, “Bireysel Temizlik Nedir?”

“Aralıklı Yapılması Gereken Temizlik ve Kişisel Bakımlar”, “Eller Ne Zaman ve Nasıl Yıkanmalı?”

“Tırnak Bakımı”, “Ayak Temizliği”, “Saç Temizliği”, “Saç, Vücut ve Kasık Bitleri”, “Banyo Yapma”, “Uyuz Nedir ve Nasıl Bulaşır”

 “Bit ve Uyuzdan Korunma Yolları”, “Diş Bakımı ve Sağlığı” ve “Gıda Hijyeni” gibi konularda sunum gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183