Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi’nden kreş öğretmenlerine eğitim

Kubist Eğitim Atölyesi tarafından verilen “Çocukluk Çağında Fiziksel ve Duygusal İhmali Fark Etmek” isimli çevrimiçi seminerde Uzman Psikolog Yağmur Akyıldız konuşmacı olarak yer aldı. Eğitimde; çocukluk çağında yaşanan duygusal ve fiziksel ihmalin ne olduğu, çocuk üzerinde yarattığı psikolojik ve davranışsal etkileri, söz konusu ihmallerin yaşanmaması için çocuklara nasıl yaklaşılması ve hangi davranışların sergilenmesi gerektiği detaylıca ele alındı.

AKYILDIZ: FİZİKSEL VE DUYGUSAL İHMAL OLUMSUZ ETKİ GÖSTEREBİLİR

Uzman Psikolog Yağmur Akyıldız,  Fiziksel ve duygusal ihmalin sık rastlanan bir çocukluk çağı problemi olduğunu ifade ederek yaşanan ihmalin erken bebeklik döneminden itibaren olumsuz etki gösterdiğine işaret etti. Farkında olmadan çocuklara yöneltilen olumsuz davranışların nasıl fark edileceğine, bu davranışların çocuklar üzerindeki uzun süreli olumsuz etkisinin işaretlerine ve bu durumun nasıl değiştirileceğine ilişkin önemli bilgileri, kreş öğretmenleri ile paylaştı.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ

Yapılan eğitimin ardından ise soru cevap bölümüne geçilirken bu bölümde öğretmenler, akıllarına takılan konuları Uzman Psikolog Yağmur Akyıldız’a sorma imkânı buldu. Seminerin sonunda öğretmenlere Kubist Eğitim Atölyesi tarafından katılım sertifikalarının verileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KartalKartal Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183