Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi Muhtarların Kurban Bayramını Kutladı

Özellikle pandemi sürecinde Kartal’a artı değer katacak proje ve çalışmalarda önemli bir yol kat etiklerini dile getiren Kocadağ, bu sürecin sorunsuz geçmesinde muhtarların rolünün oldukça kıymetli olduğuna vurgu yaptı. 

Başkan Gökhan Yüksel’in katılımcı demokrasi anlayışı ile her ay bir araya geldikleri Muhtarlar Toplantısı’nın ilçede yürütülecek çalışmaların planlama sürecine olan katkısı üzerinde duran Banu Kocadağ: “Kartal’ın muhtarları olarak büyük bir özveri ile çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Her ay gerçekleştirdiğimiz toplantılar sayesinde Kartallı komşularımızın öneri, talep, şikâyet ve beklentilerini ilk elden tespit ediyor ve sizlerle birlikte çözüm önerileri geliştiriyoruz. Kartal Belediyesi olarak büyük bir sorumluluk bilinci ile çalışan siz değerli muhtarlarımıza olan desteğimizin devam edeceğini söyleyerek Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel ve şahsım adına Kurban Bayramı’nızı kutluyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183