Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi Kısıtlamada da Sokak Canlarının Yanında

Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin olarak yapılan sokak hayvanlarına mama temini çalışmaları, 2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ilçe genelinde daha fazla noktada ve daha fazla miktarda mama temini ile artırıldı.

Kartal’ın çeşitli noktalarında sokak hayvanlarına mama ve su desteği sağlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kısıtlama süresince pek çok hayvana ulaşarak onların aç kalmamasını sağlıyor. Çalışmalar kapsamında sokak hayvanları için; caddeler, bulvarlar ve sahil bandının yanı sıra ormanlık alanlara mama ve su bırakılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183