Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kağıthane’nin 2. Millet Kıraathanesi açıldı

Kağıthane Belediyesi’nin ilkini geçen yıl Emniyetevleri Mahallesi’nde açtığı Millet Kıraathanesi’nin ikincisi Hamidiye Mahallesi’nde açıldı. Hamidiye Gençlik Merkezi’nde hizmet verecek Millet Kıraathanesi’nin içinde 10 bine yakın kaynak kitap bulunuyor.

150 ÖĞRENCİ AYNI ANDA DERS ÇALIŞABİLECEK

Hamidiye Millet Kıraathanesi'nde 150 öğrenci aynı anda ders çalışabilecek, araştırmalarını yapabilecek. Kıraathane, özellikle öğrencilerin kaynak kitap arayışında yeni adresi olacak. İçerisinde binlerce roman, eğitim, araştırma, bilim, inceleme, edebiyat ve daha pek çok türde kitabı barındırıyor. Her yaştan vatandaşın faydalanacağı tesiste kitap okuma alanları, toplantı salonları, sunum ve söyleşi bölümleri yer alıyor. Ayrıca ücretsiz internet, çay ve çorba ikramları da pandemi sonrası normal dönemde yer bulacak.

ÜÇ KUŞAK BİR ARADA

Kıraathane'nin yer aldığı Hamidiye Gençlik Merkezi'nde ayrıca Çocuk Yuvası ve Yaşlılar Evi de var. Böylece üç kuşak aynı anda tek bir merkezde hem çeşitli eğitim faaliyetlerine katılacak hem de birbirleriyle iletişim kurarak sosyalleşecekler.

“NEZİH BİR ORTAM SUNUYORUZ”

Açılış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin şunları söyledi: "Geniş ve ferah bir ortama sahip olan mekanımız ile birlikte; misafirlerimizin bilgisayar destekli araştırmalarını yapabilmelerini, Wi-Fi hizmeti ile bilgiye hızlı ulaşmalarını ve ödevlerini güvenilir kaynaklar üzerinden gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Toplantı odamızla grup ödevleri ve çeşitli toplantılar için imkan sağlıyor, ders çalışırken çeşitli ikramlar sunarak zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak nezih bir ortam sunuyoruz." Hamidiye Gençlik Merkezi’nin önünde yapılan açılış programına, önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183