Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

İmamoğlu’nun gönderdiği bayrak Giresun’da kriz yarattı

TFF 1. Lig’de bitime 6 hafta kala 57 puanla zirvede bulunan ve Süper Lig’e çıkmak avantajlı durumda olan Girsesunspor’a başarı dileğinde bulunmak istediğini göstermek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Giresun İl Başkanlığı'na 10 metre büyüklüğünde üç bayrak gönderdi. CHP İl Gençlik Kolları da bir binaya üzerinde "Giresunspor'umuza Süper Lig yolunda başarılar dilerim" yazılı bayraklardan birini astı. İddiaya göre göre bayrağın binaya asılmasına izin veren ve kiracı olan işletmeciyi, binanın mal sahibi arayarak "Ya bayrağı indir ya dükkanı boşalt" dedi. Olayın ardından bayrak asıldığı yerden indirildi. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Giresun Valiliği’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medya hesapları ve internet siteleri üzerinden, 6 Nisan Salı günü yapılan paylaşımlarda 'Ekrem İmamoğlu adıyla asılan afişi valiliğin kaldırdığı ortaya çıktı!' başlığıyla yer alan asılsız haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapılmasına gerek görülmüştür. Haber ve paylaşımlarda yer alan afişin asılmasından veya kaldırılmasından bilgimiz yoktur. Söz konusu olaydan sosyal medya üzerinden gelen mesajlar aracılığıyla haberimiz olmuştur. Yaptırılan araştırmada söz konusu afişin bina maliklerinin izni olmadan asıldığı için yine bina maliklerinin talebi üzerine asan kişi veya kişilerce asıldıktan kısa bir süre sonra kaldırıldığı anlaşılmıştır." ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183