Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

İBB Şehir Tiyatroları’na 6 ödül

Sahnelediği klasik ve modern tiyatro oyunlarıyla seyirciden büyük ilgi gören, kurumsal sosyal medya hesaplarından sanatseverlerle buluşturduğu atölye, söyleşi ve oyun gösterimi gibi çevrimiçi programlarıyla takdir toplayan İBB Şehir Tiyatroları, Yeni Tiyatro Dergisi 8. Emek ve Başarı Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü Kadıköy Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen bir törenle sahiplerini bulan ödüller,sahnelenen 200'ü aşkın oyun ve yüzlerce performans arasından seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda belirlendi.

6 SANATÇI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Kurumsal Katkı ve Emek Ödülü İBB Kültür Daire Başkanlığı’na, Dijital Tiyatro Ödülü İBB Şehir Tiyatroları’na, En İyi Müzik Ödülü İki Efendinin Uşağı’yla Gökhan Şeşen - Burhan Şeşen’e, En İyi Kostüm Tasarımı Ödülü Amanvermez Avni oyunuyla Janset Kaplan’a, En İyi Hareket Düzeni (Koreografi) Ödülü;  Ay, Carmela! oyunuyla Özge Midilli’ye, Emek Ödülü Esra Ülger’e verildi.

Ödül alan sanatçılarımıza İBB Şehir Tiyatroları adına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183