Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Hüner Coşkuner hayatını kaybetti

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören 57 yaşındaki Klasik Türk Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, dün akşam tedavi gördüğü hastanede saat 22:00 sıralarında hayatını kaybetti. Coşkuner’in vefat haberi sevenlerini yasa boğarken pek çok meslektaşı ve sevenleri üzüntülerini dile getiren mesajlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı .

Küpeleriyle gömülmek istemişti

Ünlü sanatçının vasiyeti de ortaya çıktı. Coşkuner yıllar önce katıldığı bir televizyon programında vasiyeti hakkında, “Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar. Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim..” ifadelerini kullanmıştı.

Bakanlıktan taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanlığı sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, “Klasik Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Hüner Coşkuner’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183