Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Güvenli sürüşe destek

Maltepe Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte sürücülerin güvenli sürüş davranışlarını geliştirmeleri konusunda katkıda bulunuldu. Eğitmen Zafer Akçay yönetiminde düzenlenen etkinlikte sürücülerin trafikte doğru bir planlama ile risk almadan sürüşlerini gerçekleştirmelerinin önemine dikkat çekerek katılımcılara motosiklet yönetim sistemini ve amacını, sürüşün unsurlarını anlattı. 

Sürüş sırasında tehlike oluşturan bütün faktörlerin giderilmesinin kaza risklerini en aşağı seviyeye indireceğine vurgu yapan Akçay, “İleri seviye görüş”, “Hedefe kilitlenme”, “Filtreleme”, “Gözlem ve öngörü”, “Konumlanma”, “Virajı almanın ilkeleri”, “Frenleme” konu başlıklarındaki bilgilerini paylaştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183