Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

GÜSİAD'dan, anlamlı yardım

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bu yıl Ramazan ayında hazırladığı 500 yardım kolisini ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu. Dernek tarafından hazırlanan koliler, il ve ilçe belediyeleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldı. Dağıtım süreci ile ilgili açıklama yapan GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, “Geçtiğimiz yıl Gümüşhane’de 350 adet koli karşılığı market kartı dağıtmıştık. Bu dağıtım il, ilçe ve belde belediyeleri üzerinden yapıldı. Zira, yerelin destek ihtiyacı olanlar konusuna en iyi yerel yöneticilerimiz hakimdir. GÜSİAD olarak bu yıl dağıtım adedini 500 adete çıkardık. Bu adetlerin 40 adetini de Gümüşhane Üniversitesi’nin vakfına teslim ettik. Ayrıca bu yıl, kolilerimizi Gümüşhane yerelinden tedarik ettik. Klasik pakete Gümüşhane kuru fasulyesi ve köy peyniri de ekledik. Yaklaşık her biri 400 kg civarında bu dağıtımı yerelden kullandık. Seneye bu adetleri 750’lere çıkaracağız. Bu kolilerinde dağıtımına vesile olan maddi desteklerini esirgemeyen GÜSİAD’ımızın kıymetli üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

“YEREL ÜRETİMLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Dağıtımı GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanlığı aracılığı ile yaptıklarını belirten Yalçın, “Bu konuda yerelde koordinasyonumuzu ve dağıtımı sağlayan, GÜSİAD Şube Başkanımız Murat Akçay ve yönetim kurulu üyemiz Şaban Metintaş’A teşekkür ediyoruz. GÜSİAD olarak yerel üretimlerimizi destekleyecek programlar yapmaya devam edeceğiz. Bugün, aktif kargolarla rahatlıkla teslim kolaylığının da güçlü olması sebebi ile internetten pestil ve köme siparişleri vermek sureti ile özellikle gurbetteki hemşerilerimize ‘Misafir ziyaretlerimizde pestil – köme ikram edelim’ çağrımızı gurbetteki tüm hemşerilerimize bir kez daha yapmakta fayda var. Yerel ekonomi gelişirse bölgeler, bölgeler gelişirse ülke gelişir. Bu vesile ile, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin ramazanını tebrik ediyoruz.” dedi. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183