Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta sokak hayvanlarına bakım

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının sağlığı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, uzman veteriner hekimler belediyeye ait mobil araçlarla sokak hayvanlarının yaşam alanlarına giderek, özellikle sıcak havalarda oluşan pire ve kenelere karşı dış parazit uygulaması gerçekleştiriyor. İlçedeki hayvanseverler ile çalışmalar yürüten ekipler, bu uygulamayla hayvanların sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunuyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Sokak hayvanlarına yönelik kuduz aşısı, iç ve dış parazit uygulaması gibi çalışmaların düzenli olarak devam ettiğini söyleyen Esenyurt Belediyesi Veteriner Teknikeri Berkan Rençber, “Hayvanseverlerle beraber sokak hayvanlarımıza belediyemizin sunduğu imkanlar dahilinde dış parazit uygulaması yapmaktayız. Yaz aylarına doğru havalar ısındıkça bit, pire ve keneler hayvanlarımıza rahatsızlık verdiği ve çeşitli rahatsızlıklara yol açtığı için bu uygulamayı yapıyoruz. Bunu, yılın belirli dönemlerinde devam ettiriyoruz” dedi. KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183