Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Esenyurt'ta kaldırım ve köprülerdeki kar küreme çalışmaları sürüyor

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçen ekipler, vatandaşların etkilenmemesi için tüm cadde ve sokaklardaki karları küreyerek tuzlama çalışması yaptı. Ekipler ayrıca, öğlen saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle buzlanmaya karşı kaldırım ve köprülerdeki karları da küredi.

ANA ARTERLER SÜREKLİ TEMİZLENDİ

Ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zor durumda kalmaması için ilçedeki 7 bulvar, 130 cadde ve 2 bin 796 sokakta hizmet veriyor. Ana arterlerin sürekli açık kalması için kar küreme çalışmalarını sürdüren ekipler, sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye, emniyet gibi kurumlar ve halkın yoğun olduğu yerlerin ulaşımının kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
KarHAVABuzTuzlamaKaygan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183